En marxa els campaments d’Escoltes Catalans

En marxa els campaments d’Escoltes Catalans

Es preveu una participació de més de 3.000 infants

30.07.19

Temps de lectura: 3 minuts

Els agrupaments d’Escoltes Catalans han organitzat un centenar de campaments d’estiu a Catalunya, Europa i l’Àfrica. En total hi ha prevista una participació en aquesta experiència de més de 3.000 infants i caps. El gran gruix dels campaments es realitzaran des de finals de juliol fins a principis de setembre.

Segons l’entitat, majoritàriament els campaments es realitzen a Catalunya però hi ha diversos agrupaments que han escollit destinacions com Portugal, Eslovènia, Gàmbia i Uganda, entre d’altres.

D’aquesta experiència internacional hi ha dos agrupaments d’Escoltes Catalans, l’AE Taciplà (Alpicat) i l’AE Makalu (Sant Feliu de Codines) que realitzaran els campaments a Gàmbia i a Uganda respectivament amb l’objectiu de col·laborar amb dues ONG’s catalanes: Alpicat Solidari i Petits Detalls. De fet està previst que l’AE Taciplà gravi un documental sobre l’experiència dels joves escoltes i per explicar el treball de de l’ONGD a Gàmbia. I, en el cas de  l’AE Makalu es vol continuar donant suport a les tasques de sensibilització i divulgació de Petits Detalls.

L’objectiu dels campaments internacionals és donar a conèixer el treball que les organitzacions realitzen sobre el terreny, col·laborar en els treballs de rehabilitació de l’entorn i entrar en contacte amb la realitat dels infants de les poblacions, fomentant, d’aquesta manera, un intercanvi cultural.

ETIQUETES

Escoltisme Campaments Estiu

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: