EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
07 de Abril de 2020
30/07/2019 16:50h
En marxa els campaments d’Escoltes Catalans
Es preveu una participació de més de 3.000 infants
Campaments Escoltes Catalans
Campaments Escoltes Catalans

Els agrupaments d’Escoltes Catalans han organitzat un centenar de campaments d’estiu a Catalunya, Europa i l’Àfrica. En total hi ha prevista una participació en aquesta experiència de més de 3.000 infants i caps. El gran gruix dels campaments es realitzaran des de finals de juliol fins a principis de setembre.

 

Segons l’entitat, majoritàriament els campaments es realitzen a Catalunya però hi ha diversos agrupaments que han escollit destinacions com Portugal, Eslovènia, Gàmbia i Uganda, entre d’altres.
 

D’aquesta experiència internacional hi ha dos agrupaments d’Escoltes Catalans, l’AE Taciplà (Alpicat) i l’AE Makalu (Sant Feliu de Codines) que realitzaran els campaments a Gàmbia i a Uganda respectivament amb l’objectiu de col·laborar amb dues ONG’s catalanes: Alpicat Solidari i Petits Detalls. De fet està previst que l’AE Taciplà gravi un documental sobre l’experiència dels joves escoltes i per explicar el treball de de l’ONGD a Gàmbia. I, en el cas de  l’AE Makalu es vol continuar donant suport a les tasques de sensibilització i divulgació de Petits Detalls.

 

L’objectiu dels campaments internacionals és donar a conèixer el treball que les organitzacions realitzen sobre el terreny, col·laborar en els treballs de rehabilitació de l’entorn i entrar en contacte amb la realitat dels infants de les poblacions, fomentant, d’aquesta manera, un intercanvi cultural.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 231
Parlem de com fer del lleure un espai encara més inclusiu amb equips educatius que...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC