EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
30 de Maig de 2020
12/04/2019 13:16h
Comencen les activitats de Setmana Santa a les entitats d’educació en el lleure
Infants i joves de Catalunya participaran a les activitats de lleure
Foto: FCEG
Foto: FCEG

Durant la Setmana Santa els centres d’esplai i caus de tot Catalunya canvien l’activitat ordinària per campaments, colònies o casals. Mostra d’això en són entitats com la Fundació Pere Tarrés o la Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge que aglutina Acció Escolta de Catalunya, Escoltes Catalans i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya.

 

Per una banda, la Fundació Pere Tarrés, té previstes 75 activitats durant aquests dies. Concretament, 70 són dels centres d’esplai del Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans en les que hi participaran 2.000 infants i joves amb la col·laboració de 300 monitors i monitores. Aquestes activitats les durant a terme els 199 centres d'esplai que hi ha a Catalunya i Mallorca i que apleguen 22.000 infants i 4.500 monitors.

 

Per l’altra banda, Federació Catalana d’Escoltisme i Guiatge (FCEG), organitzaran campaments en els que hi participaran 14.000 infants i joves dels 200 agrupaments que conformen la federació.

 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC