EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
12 de Desembre de 2018
| Ja som 11221
18/09/2018 12:44h
Comencen les inscripcions als caus i esplais
La DG de Joventut engega de nou la campanya “Vine al cau, vine a l’esplai”
Activitats d'educació en el lleure
Activitats d'educació en el lleure

El mes de setembre és l’inici de l’escola però també és el període d’inscripcions a les entitats d’educació en el lleure. Per donar-hi suport, la Direcció General de Joventut de la Generalitat de Catalunya promou la participació d’infants i joves en la programació estable de les entitats d’educació en el lleure amb la campanya “Vine al cau, vine a l’esplai”.

 

En total, a Catalunya hi ha 750 entitats d’educació en el lleure que entre mitjans de setembre i principis d’octubre obren inscripcions a les seves activitats variades de dissabtes a la tarda i de caps de setmana. De fet l’educació en el lleure és una eina educativa perquè infants i joves creixin com a persones i es converteixin en adults actius i compromesos.  

 

La pàgina web ‘Vine al cau, vine a l’esplai conté un cercador d’entitats del sector, en què l’usuari pot consultar les adreces dels agrupaments escoltes, centres d’esplai i casals de joves de tot Catalunya. Els resultats es poden filtrar per comarca, municipi, codi postal i federació, associació o moviment al qual pertany l’entitat. A banda de la funció informativa, amb aquest recurs es vol donar a conèixer i prestigiar els moviments i federacions d’educació en el lleure catalans. Aquesta pàgina també conté informació, imatges i vídeos sobre l'educació en el lleure.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 223
Vivim en una societat que, constantment ens repeteix els beneficis d'una vida saludable. Ta...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC