EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
24 de Juliol de 2019
20/12/2018 09:00h
“Connecta’t al voluntariat, l’acció que torna”
Nova campanya per fomentar el voluntariat
Connecta't al voluntariat
Connecta't al voluntariat

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies ha posat en marxa la campanya “Connecta’t al voluntariat! L’acció que torna”. Una iniciativa que té com a objectiu posar en valor el voluntariat i augmentar el nombre de persones que participen d’accions de voluntariat.

 

Amb aquest lema es busca recollir dos experiències clau en el voluntariat: la connexió amb altres persones i el retorn positiu de l’impacte que generen les persones voluntàries.

 

La campanya també vol donar a conèixer  la plataforma tecnològica “Connecta’t al voluntariat”, una web que permet trobar l’activitat de voluntariat ideal per a cada persona i, alhora, simplifica i automatitza la cerca de nous voluntaris a les entitats sense ànim de lucre.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 226
El Centre d’Interès desglossa la idea que el voluntariat i l’associacionisme...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC