EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
03 de Agost de 2020
05/07/2019 11:30h
Constituïda la Plataforma per a l’Educació Mediàtica
Té com a objectiu reflexionar sobre el present i futur de l'educació mediàtica
Presentació de la Plataforma per a l’Educació Mediàtica
Presentació de la Plataforma per a l’Educació Mediàtica

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya ha impulsat la creació de la Plataforma per a l’Educació Mediàtica, que aplega 47 persones i entitats de l’educació formal i de l’educació en el lleure, i que té com a objectiu facilitar que els joves i els adults adoptin una visió crítica envers els continguts que difonen els mitjans de comunicació, amb un accent especial en els nous mitjans digitals.

 

La presentació de la plataforma va ser el passat 2 de juliol en el marc d’unes jornades de formació del programa eduCAC que han organitzat conjuntament el CAC i el Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya (CPAC).

 

La Plataforma té la finalitat de reflexionar sobre el present i el futur de l’educació mediàtica i servir d’instància de coordinació entre el professorat i les  entitats i empreses que treballen en l’educació mediàtica. També, té com a objectiu endegar projectes de recerca en aquest àmbit, així com conèixer les millors pràctiques d’altres països i servir com a instrument de diàleg amb l’administració amb la vista posada en el disseny de polítiques educatives que tinguin en compte la nova realitat digital i les noves formes de comunicació.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 233
Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC