EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL

03 de Agost de 2021
04/05/2021 12:00h
Convocada una nova edició dels Premis Aprenentatge-Servei
L'objectiu és "reconèixer l'esforç i compromís en la millora de la societat per part dels infants i joves".
Logo dels Premis Aprenentatge-Servei
Logo dels Premis Aprenentatge-Servei

Un any més, la Xarxa Espanyola d'Aprenentatge Servei, la Fundació Edebé i el Ministeri d'Educació i Formació Professional impulsen la convocatòria de caràcter estatal dels Premis Aprenentatge-Servei per "reconèixer l'esforç i compromís en la millora de la societat per part dels infants i joves". Es tracta, doncs, de premiar accions de servei a la comunitat (netejar un estany contaminat, oferir un concert en una residència d'avis, organitzar una cursa solidària, etc.) que emprenen nois i noies des d'entitats socials, centres d'educació Infantil-Primària, ESO-Batxillerat i Formació Professional i Ocupacional, a la vegada que enforteixen els seus aprenentatges en coneixements, habilitats, actituds i valors.

 

Per aquesta setena edició, la convocatòria dels premis s'ha obert el 15 d'abril i es tancarà el 30 de setembre del 2021. Ateses les circumstàncies de la pandèmia, s'acceptaran també projectes fets al curs 2019-2020 i no només el 2020-2021. L'acte en línia de lliurament de premis tindrà lloc (es transmetrà en línia) des d'Alcalà de Henares, a Madrid, el divendres dia 17 de desembre, en el marc de la XIV Trobada Estatal d'Aprenentatge Servei.

 

"Davant de la situació crítica actual derivada de la pandèmia, hem optat per contribuir a normalitzar la situació i seguir animant el desenvolupament de l'aprenentatge servei, precisament ara que les condicions són adverses, ja que és quan més valor ètic, social i educatiu tenen aquests projectes solidaris. Són pràctiques que uneixen èxit educatiu i compromís social. En elles, nens, nenes i joves s'impliquen en accions destinades a millorar el seu entorn al mateix temps que enforteixen coneixements, habilitats, actituds i valors: aprenen tot fent un servei a la comunitat", expliquen els impulsors dels premis.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Actualitat
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC