EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
07 de Maig de 2021
13/10/2020 13:25h
Convocats els II Premis del Voluntariat de les Illes Balears
L'objectiu és fomentar el voluntariat i sensibilitzar la societat pel que fa als valors que l'envolten
La Direcció General de Participació i Voluntariat de les Illes Balears impulsa els guardons
La Direcció General de Participació i Voluntariat de les Illes Balears impulsa els guardons

El Govern de les Illes Balears ha convocat els II Premis del Voluntariat de les Illes Balears com a mesura de foment del voluntariat i sensibilització de la societat pel que fa als valors que l'envolten i amb l'objectiu de possibilitar, afavorir i reconèixer les activitats que hi tenen a veure. D'una banda, la Direcció General de Participació i Voluntariat, de la Secretaria Autonòmica de Memòria Democràtica i Bon Govern (que pretén potenciar la sensibilització cívica i social i el suport al voluntariat) entregarà els premis i, de l'altra, les mencions a les entitats i els reconeixements a la trajectòria personal de persones voluntàries.

 

Pel que fa als premis, es tracta de premiar -en concurrència competitiva i règim subvencional- a un programa que s’hagi desenvolupat per part d'una entitat de voluntariat a cada una de les illes (un premi per illa). La decisió la prendrà una comissió avaluadora integrada per entitats i administracions directament implicades en el món del voluntariat. D'altra banda, pel que fa a les mencions, es durà a terme un procés mixt format per una primera fase de procés participatiu en què la ciutadania proposarà una entitat a menció (ateses les seves qualitats i bona feina en el món del voluntariat) i una segona fase en la qual es destriarà el guanyador per part d'un jurat d'entitats i administracions també directament implicades en el món del voluntariat.

 

Per últim, hi haurà el reconeixement a la trajectòria personal, un premi que s’entregarà mitjançant un procés mixt format per una primera fase de procés participatiu en què la ciutadania proposa una persona (de la qual se'n reconeixerà la seva trajectòria personal en el món del voluntariat) i una segona fase en la qual es destriarà el guanyador per part d'un jurat compost per entitats i administracions directament implicades en el món del voluntariat. 

 

El termini per a presentar-se als premis és fins al 20 d'octubre i fins al 23 d'octubre pel que fa a les mencions i reconeixements.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC