El CRAJ Barcelona impulsa noves formacions per a entitats juvenils

El CRAJ Barcelona impulsa noves formacions per a entitats juvenils

Una en relació amb l'Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans i una altra consistent en un "acompanyament transformador en clau feminista".

26.04.21

Temps de lectura: 3 minuts

El Centre de Recursos per a les Associacions Juvenils de Barcelona (CRAJ Barcelona) presenta noves formacions per a entitats. 

Per una banda, impulsen el cicle formatiu Impulsem projectes transformadors a les entitats juvenils!, en el qual abordaran l'Enfocament de Gènere i Basat en Drets Humans (EGiBDH), una metodologia des de la qual enfocar els projectes de les entitats. Ho faran a partir dels projectes i necessitats reals de les entitats participants, el dilluns 10 i 17 de maig (de 18h a 20h) en format telemàtic, a través de l'aplicació Zoom. Les inscripcions són gratuïtes i limitades, a través d'aquest formulari, i la formació serà impartida per Obliqües, una organització que treballa per un món amb major justícia global, acompanyant organitzacions i defensores de drets humans en la millora de les seves campanyes i projectes. També impulsen processos de transició organitzativa feminista.  

D'altra banda, des del CRAJ Barcelona juntament amb el Consell de la Joventut de Barcelona (CJB), ofereixen l'Acompanyament transformador en clau feminista per a associacions i col·lectius de joves 2021. Un any més, obren la convocatòria d'un procés d'acompanyament per a associacions i col·lectius de joves que vulguin generar nous mecanismes o canvis estructurals de transformació feminista a l'entitat. La data límit de presentació és el dimarts 11 de maig (i la resolució de l’associació o col·lectiu guanyadora es publicarà la setmana del 24 de maig) i les inscripcions s'han de fer a través d'aquest formulari. En aquest cas, també la consultoria feminista Obliqües donarà suport pràctic a associacions i col·lectius joves al llarg del procés de transformació interna, sense cap cost per a elles: hi haurà una primera sessió de diagnosi, 8 hores d’acompanyament repartit en diferents sessions per tal d’implementar els canvis en el si de l’entitat, un document de recomanacions per a l’entitat perquè pugui treballar més enllà de les sessions de l’acompanyament i sessions de seguiment amb el CJB. Hi poden participar totes les associacions i col·lectius de joves de Barcelona que estiguin inscrites al Cens d’associacions i col·lectius de joves de Barcelona del CRAJ (en cas de no estar-ho, podeu fer-ho a través d’aquest formulari).

ETIQUETES

Joves Gènere Drets humans Formació

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: