EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
14 de Juliol de 2020
13/09/2019 13:19h
Cristianisme i Justícia crea “Mou la noviolència”
Un recurs que neix per a la resolució de conflictes des de la noviolència
Mou la noviolència
Mou la noviolència

El Grup de Treball en Noviolència Cristiana del centre d’estudis de Cristianisme i Justícia ha impulsat el projecte Mou la noviolència. Un espai web que neix de la necessitat de donar eines davant del discurs d’odi en la realitat social, política i econòmica actual.

 

Davant d’aquesta necessitat, el grup de treball ha creat una pàgina web amb dotze unitats didàctiques. Cadascuna d’aquestes unitats conté vídeos d’animació i materials per tractar conceptes i lògiques internes de la noviolència i poder gestionar la situació i capgirar-la.

 

El projecte no queda aquí. S’han organitzat tallers destinats a persones que treballin o estiguin vinculades en l’educació formal i en l’educació no formal. Per participar-hi, cal inscripció prèvia.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 233
Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC