'Cristianisme i Justícia' convida a reflexionar sobre una espiritualitat adaptada als temps d'avui

'Cristianisme i Justícia' convida a reflexionar sobre una espiritualitat adaptada als temps d'avui

El Centre d'estudis organitza un seminari per aprendre a viure-la d'una manera solidària i compromesa

27.01.20

Temps de lectura: 3 minuts

"Entre una espiritualitat només evasiva i un compromís social només voluntarista, reflexionarem sobre la possibilitat de retrobar una espiritualitat que ajudi a viure els temps que corren d'una manera solidària i compromesa". D'aquesta manera descriu el Centre d'estudis 'Cristianisme i Justícia' el seminari de quatre sessions que duran a terme el mes de febrer sota el títol ‘Quina espiritualitat pel compromís social?’ 

Segons expliquen, l'objectiu serà "anar a les fonts, escoltar què ens diuen alguns mestres i intentar entre tots construir un relat" mitjançant un taller-seminari participat del qual cadascú en pugui treure conclusions que li serveixin per la seva vida diària. 

Els professors encarregats de dur a terme les sessions –que seran en dilluns de 19 a 20.30h, el 10, 17 i 24 de febrer i el 2 de març- són M. Carmen de la Fuente (directora de la Fundació Migra Studium i Coordinadora del Servei Jesuïta a Migrants a Espanya), Santi Torres (Membre de l’equip de Cristianisme i Justícia) i Pau Vidal Sas, que ha treballat durant anys al Servei Jesuïta als Refugiats en països en conflicte i actualment està al projecte de visites al Centre d'Internament d'Estrangers de la Fundació Migra Studium i forma part de l'Àrea d'espiritualitat EIDES de Cristianisme i Justícia. 

La tarifa normal del seminari és de 45€ i es rebaixa a 35€ per a persones en situació d'atur i estudiants. 'Cristianisme i Justícia​' assegura, amb tot, que no es deixarà d'admetre ningú per motius econòmics.

ETIQUETES

Fe Formació

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: