Cuidem-nos per cuidar: cura personal dels educadors/es i gestió emocional dels equips a l'Estris 238

Cuidem-nos per cuidar: cura personal dels educadors/es i gestió emocional dels equips a l'Estris 238

A l’entrevista central, parlem amb l’Adriana Ribas, coordinadora d’Amnistia Internacional Catalunya.

03.05.21

Temps de lectura: 3 minuts

El nou número de la revista Estris (el 238), sobre la cura personal dels educadors/es i gestió emocional dels equips, ja és aquí!  

L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant que, a vegades, se’ns oblida que per poder cuidar bé, cal que també ens cuidem a nosaltres mateixos. Per això, en aquest número, diferents experts i expertes ens parlen sobre la importància de la cura personal dels monitors i monitores com a educadors i la gestió emocional dels equips per afavorir la nostra tasca amb infants i joves. Amb relació a la situació que vivim actualment arran de la pandèmia de la COVID-19, repassem també què cal tenir en compte en moments de crisi i aprenem com gestionar els conflictes en l’equip, què fer per tal que els nostres monitors i monitores no es cremin tan ràpid i quins recursos tenim per treballar les nostres emocions.   

A l’entrevista central, parlem amb l’Adriana Ribas, coordinadora d’Amnistia Internacional Catalunya. Al manual, donem recursos en relació amb la comunicació i ansietat en temps de mascaretes. La ruta d’aquest número és de l’estació del Pasteral a les Planes d’Hostoles. I a l’apartat Racons presentem l’Elisabet Coll, vocal del Consell Directiu del MCECC.   

Tot això, acompanyat d’articles d’opinió, fitxes d’activitats, una crítica de cinema i recomanacions diverses, entre les quals destaca la proposta de llibres de la Maria Elias. A més, aquesta revista Estris inclou també una pàgina amb motiu del 50è aniversari de la publicació, que celebrem aquest 2021.  

Aviat rebreu a casa l'Estris 238. Si esteu subscrits/es a l'iQuiosc, també la podeu trobar en format digital en aquest enllaç.

ETIQUETES

Infància Joves Monitors

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: