Deixa petjada amb la #Motxilla2018

Deixa petjada amb la #Motxilla2018

La campanya busca finançament per les activitats d’estiu

12.06.18

Temps de lectura: 3 minuts

La Fundació Salut Alta engega la campanya #Motxilla2018. Una iniciativa que té com a objectiu aconseguir 5.000 € durant el mes de juny per finançar part de les activitats d’estiu que l’entitat proposa per a 100 infants i adolescents. 

Amb el lema “Fes que la teva inscripció deixi petjada” es busca la col·laboració per sumar petites aportacions per a la realització de dos casals d’estiu, set dies de colònies i quatre d’acampada. Si s’aconsegueix l’objectiu econòmic, l’entitat completarà el 15% de pressupost que li resta per poder oferir activitats de lleure a infants i adolescents de la Salut Alta, un barri on viuen 20.000 persones i on només hi ha dues entitats que promouen activitats d’aquest estil.

Enguany, s’ha comptat amb la col·laboració amb entitats de lleure de la ciutat com el Centre d’Esplai l’Aspirantat de Sant Josep i el Centre d’Esplai Cra-Crac, i del cercle Jesuïtes Educació en el Lleure com són el Centre d’Esplai Joan Suñol i El Centre d’Esplai Loiola. En aquest cas, s’ofereix a les famílies d’aportar un petit percentatge a la #Motxilla2018 a través de les inscripcions a les activitats d’estiu.

La #Motxilla és una campanya que va començar el 2013 i que sempre ha tingut molt bona resposta. L’estiu és una de les èpoques de l’any en què es fa més visible la bretxa d’oportunitats entre infants, ja que no tots els nens i nenes tenen assegurat el dret a l’educació en el lleure com a espai d’aprenentatgesocialització i creixement personal. Campanyes com aquesta s’obren a la societat per posar de manifest que tots els infants i adolescents tenen dret a un lleure de qualitat i que, per poder-lo exercir és necessària, també, la col·laboració de l’entorn.

Les persones que hi vulguin participar podran aportar el seu granet de sorra fins al 25 de juny en aquest enllaç

 

ETIQUETES

Colònies Estiu Campaments Rutes Joves Infància

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: