EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
01 de Octubre de 2020
12/06/2018 13:01h
Deixa petjada amb la #Motxilla2018
La campanya busca finançament per les activitats d’estiu
#Motxilla2018
#Motxilla2018

La Fundació Salut Alta engega la campanya #Motxilla2018. Una iniciativa que té com a objectiu aconseguir 5.000 € durant el mes de juny per finançar part de les activitats d’estiu que l’entitat proposa per a 100 infants i adolescents. 

 

Amb el lema “Fes que la teva inscripció deixi petjada” es busca la col·laboració per sumar petites aportacions per a la realització de dos casals d’estiu, set dies de colònies i quatre d’acampada. Si s’aconsegueix l’objectiu econòmic, l’entitat completarà el 15% de pressupost que li resta per poder oferir activitats de lleure a infants i adolescents de la Salut Alta, un barri on viuen 20.000 persones i on només hi ha dues entitats que promouen activitats d’aquest estil.

 

Enguany, s’ha comptat amb la col·laboració amb entitats de lleure de la ciutat com el Centre d’Esplai l’Aspirantat de Sant Josep i el Centre d’Esplai Cra-Crac, i del cercle Jesuïtes Educació en el Lleure com són el Centre d’Esplai Joan Suñol i El Centre d’Esplai Loiola. En aquest cas, s’ofereix a les famílies d’aportar un petit percentatge a la #Motxilla2018 a través de les inscripcions a les activitats d’estiu.

 

La #Motxilla és una campanya que va començar el 2013 i que sempre ha tingut molt bona resposta. L’estiu és una de les èpoques de l’any en què es fa més visible la bretxa d’oportunitats entre infants, ja que no tots els nens i nenes tenen assegurat el dret a l’educació en el lleure com a espai d’aprenentatgesocialització i creixement personal. Campanyes com aquesta s’obren a la societat per posar de manifest que tots els infants i adolescents tenen dret a un lleure de qualitat i que, per poder-lo exercir és necessària, també, la col·laboració de l’entorn.

 

Les persones que hi vulguin participar podran aportar el seu granet de sorra fins al 25 de juny en aquest enllaç

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC