EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
09 de Abril de 2021
22/03/2021 11:35h
'Amb dret a transformar': una guia per impulsar projectes educatius per la justícia global
L'ha elaborat la federació de lleure Escoltes Catalans, juntament amb les expertes en assessorament en justícia global d'Obliqües.
La publicació d'aquest recurs va anar acompanyada de dues formacions virtuals.
La publicació d'aquest recurs va anar acompanyada de dues formacions virtuals.

La federació de lleure Escoltes Catalans, juntament amb Obliqües (assessorament en justícia global), ha elaborat una guia per impulsar projectes educatius per la justícia global sota el nom de 'Amb dret a transformar'.

 

Segons apunten, és un recurs que recull des de la definició de conceptes clau fins a les eines per poder dissenyar i avaluar projectes educatius que defensin els drets humans. "Escoltes Catalans entenem la nostra acció educativa com un compromís amb el món que ens envolta. Com diu la famosa dita escolta, 'volem deixar el món millor de com l’hem trobat'. Però que fàcil és dir-ho i que complicat és dur-ho a la pràctica, no? La guia vol ajudar a aconseguir aquest objectiu", expliquen. 

 

La publicació d'aquest recurs va anar acompanyada de dues formacions virtuals obertes a tothom que es van dur a terme els passats 2 i 4 de març. 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 237
En aquest número, diferents experts i expertes ens parlen sobre els aprenentatges p...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC