EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
19 de Gener de 2019
| Ja som 11236
29/10/2018 09:50h
Eduquem en els hàbits saludables al número 223
Entrevistem Nil Moliner, músic, compositor i cantautor
Revista Estris 223
Revista Estris 223

Ja està disponible el número 223 de la revista Estris. Aquest se centra en l’educació en els hàbits saludables. Vivim en una societat que, constantment ens repeteix els beneficis d’una vida saludable. Tant és així que ens marquem fites com seguir una alimentació sana i variada, deixar de fumar o practicar esport tres cops a la setmana. Però, de veritat assumim aquests hàbits? I els infants i joves, com podem treballar-los? Per això repassarem la importància de l’alimentació, la pràctica esportiva, la nocivitat de les substàncies tòxiques i la cura de la salut mental.

 

A l’entrevista conversarem amb el músic, compositor i cantautor Nil Moliner. Repassem la seva trajectòria musical i també el seu pas pel cau de Sant Feliu.

 

Al Manual us expliquem com planificar una gran trobada d’un esplai o cau com la que va organitzar el Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans el 14 i 15 d’abril a Vilafranca del Penedès. La ruta ens porta a Santa Maria de Meià on farem una ruta circular. Al Racons us presentem la Txell Cots del Consell Directiu del MCECC.

 

Podeu llegir la revista a l’iquiosc.cat.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 224
El número 224 de l’Estris se centrarà en el quotidià a les acti...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC