EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
27 de Maig de 2020
23/10/2019 09:00h
El Banc dels Aliments busca voluntaris pel Gran Recapte
Es necessiten com a mínim 27.000 persones
Gran recapte voluntaris estris
Gran recapte voluntaris estris

El Banc dels aliments prepara una nova edició del Gran Recapte d'Aliments. I per fer-ho possible necessita el suport de les persones voluntàries. Enguany s’han marcat la xifra de 27.000 persones com a mínim per poder abastir els diferents supermercats i banc dels aliments.

 

Les persones interessades podran triar entre ser voluntari o coordinar un punt de recollida. Per participar-hi caldrà inscriure’s en aquest formulari.

 

L’any passat el Gran Recapte d’Aliments va recollir 4.310.000 kg en més de 2.926 punts de recollida i gràcies a la tasca de les 28.313 persones voluntàries.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC