EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
19 de Gener de 2019
| Ja som 11236
15/10/2018 16:32h
El Banc dels Aliments necessita 27.500 voluntaris
Serà per la desena edició del Gran Recapte d’Aliments a Catalunya
Voluntariat Banc dels Aliments de Catalunya
Voluntariat Banc dels Aliments de Catalunya

El Banc dels Aliments ha presentat la campanya per sumar persones voluntàries per al Gran Recapte d’Aliments de Catalunya. Per als dies 30 de novembre i 1 de desembre, l’entitat necessitarà 27.500 voluntaris per cobrir els més de 2.500 punts de recollida repartits a tota Catalunya.

 

Enguany, el Gran Recapte arriba a la desena edició i porta el lema “Ajudar és un instint natural”. S’ha triat aquest eslògan per posar en valor el treball que es realitza per dignificar la pobresa ja que, segons el darrer estudi de l’INE, l’any 2016, a Catalunya, 990.318 persones que representen el 13,2% de la població es trobaven en situació de pobresa i d’aquestes 320.816 en pobresa severa.

 

Aquesta campanya massiva de recollida d’aliments bàsics té la intenció de “contribuir en la millora de les condicions de vida de les persones en situació de pobresa, en un aspecte de cabdal importància com és l’alimentació". En aquests moment, els Bancs dels Aliments atenen 202.025 persones arreu de Catalunya.

 

Les persones que estiguin interessades a sumar-se a aquest voluntariat es podran inscriure a través del web

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 224
El número 224 de l’Estris se centrarà en el quotidià a les acti...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC