EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
20 de Gener de 2020
09/10/2019 10:07h
El casal dels infants busca voluntaris
S’ha marcat com a objectiu aconseguir 290 persones
Casal Dels Infants
Casal Dels Infants

El Casal dels Infants busca 290 persones voluntàries que s’uneixi al seu equip amb l’objectiu de mantenir l’acompanyament que fan a més de 7.000 infants, joves i famílies en situació de vulnerabilitat.

 

Per aquest curs, l’entitat s’ha marcat engegar 55 serveis educatius, d’oci i de participació comunitària en barris de Barcelona, Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs i Salt. Així, per fer-los realitat, el casal necessita un suport de 575 persones voluntàries que acompanyaran l’equip educatiu. Una xifra que no han assolit i que necessiten 290 persones.

 

El Casal dels Infants ha especificat que a Barcelona necessiten 50 persones voluntàries al barri del Raval i 50 als barris del Besòs, la Mina. A Sant Adrià, 50 persones més als barris del Besòs i el Maresme. A Santa Coloma, 50 pels barris de Santa Rosa, el Raval i Llefià. A Badalona es busquen 80 persones pels projectes als barris de Sant Roc i Llefià. A Girona, concretament a Salt se’n necessiten 60.

 

Per poder conèixer més detalls s’han organitzat diferents sessions informatives on cal inscripció. O sinó trucant al telèfon 933170013.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 229
Filosofem una mica sobre les pressions socials en què es poden trobar sotmesos i sotmese...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC