EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
30 de Juliol de 2021
11/10/2018 09:10h
El centre d’Esplai La Geltrú celebra 50 anys
S’han preparat diferents activitats per a la commemoració de l’acte
Presentació del 50è aniversari, al Castell de la Geltrú
Presentació del 50è aniversari, al Castell de la Geltrú

El Centre d’Esplai La Geltrú ha començat la celebració del cinquantè aniversari dels seus inicis. Els actes per a la celebració van començar aquest cap de setmana al castell de la Geltrú on es va presentar la nova mascota del centre, La Geltruc, realitzada per l’exmonitor Sergi Batlle. També es va donar a conèixer el nou logotip del centre dissenyat per l’il·lustrador i exmonitor Sebastià Serra.

 

El centre, conegut inicialment com a C.E La quitxalla, hereu de la tradició escolta i el Moviment Juvenil, va néixer el curs 1968/69, vinculat a la Parròquia de Santa Maria de la Geltrú. Des d’aleshores, s’ha dedicat a l’educació en el lleure amb un línia pedagògica definida que s’ha anat adaptant als nous temps i a les noves generacions. El centre també ha tingut una vinculació estreta amb el seu barri, la Geltrú, i sobretot, amb la vida associativa de la ciutat, ja que ha recuperat i vertebrat molts actes populars juntament amb altres esplais i entitats.

 

Els actes per a la celebració del cinquantè aniversari s’allargaran fins al mes de maig. Entre elles hi ha prevista una exposició que repassarà els 50 anys de l’entitat i posarà punt final una festa final al mes de maig per tancar l’aniversari. A la galeria de l'estris.cat hi trobareu algunes fotografies del centre. 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Actualitat
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC