EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
29 de Setembre de 2020
21/11/2018 09:20h
El Gran Recapte d’Aliments encara necessita voluntaris
Aquest cap de setmana arriba la desena edició
Gran Recapte de Catalunya
Gran Recapte de Catalunya

Aquest divendres 30 i dissabte 1 de desembre se celebrarà la desena edició del Gran Recapte d’Aliments de Catalunya. A pocs dies de la data, encara no s’ha arribat a la xifra de 27.500 persones voluntàries que comptabilitzen que es necessitaran per cobrir els més de 2.800 punts de recollida repartits per tot el territori català.

 

Ara mateix, hi ha més de 23.000 persones inscrites. Per això des de l’entitat detallen el nombre de voluntaris que falten per un funcionament òptim són:

  • Barcelona: 2.500 persones
  • Girona: 1.000 persones
  • Lleida: 500 persones
  • Tarragona: 500 persones

 

Les persones que es vulguin sumar a la iniciativa només cal registrar-se a través de la web del Gran Recapte. A més, una novetat d’aquest any és que també es podrà fer el gran recapte de manera online. Per tant, les persones que no es puguin acostar al supermercat podran fer el seu donatiu a través del web.

 

Els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya impulsen de nou aquesta recollida massiva d’aliments bàsics els dies 30 de novembre i 1 de desembre, amb la intenció de contribuir en la millora de les condicions de vida de les persones en situació de pobresa, en un aspecte de cabdal importància com és l’alimentació.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC