EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
12 de Desembre de 2018
| Ja som 11221
03/12/2018 13:35h
El Gran Recapte recull més de 4,5 milions de quilos d’aliments
Hi han participat més de 27.000 voluntaris a la 10a edició
Gran Recapte
Gran Recapte

Els quatre Bancs d’Aliments de Catalunya han recollit més de 4,5 quilos d’aliments en el marc de la desena edició del Gran Recapte que es va celebrar el 30 de novembre i 1 de desembre a Catalunya.

 

Durant dos dies, més de 27.000 persones voluntàries van repartir-se per més de 2.800 botigues i supermercats de Catalunya. Una mobilització que ha permès assolir una xifra similar a la de l’any passat.

 

Des del Banc dels Aliments de Catalunya han agraït totes les aportacions i calculen que amb tot el menjar recollit es cobriran les necessitats de tres mesos de les famílies amb qui treballen. Els aliments, s’estan classificant en una nau cedida pel consorci de la Zona Franca de Barcelona i des d’avui mateix ja s’han començat a repartir a les 675 entitats d’iniciativa social que hi col·laboren per fer-ho arribar a les persones que ho necessiten.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 223
Vivim en una societat que, constantment ens repeteix els beneficis d'una vida saludable. Ta...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC