EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
14 de Juliol de 2020
12/03/2019 09:45h
El MCECC, a punt per a la TrocaJove
Serà el 16 i 17 de març a Riudoms
TrocaJove
TrocaJove

El Moviment de Centres d’Esplai Cristians Catalans (MCECC) ja té tot a punt per a la trobada anual de joves i adolescents, la TrocaJove. Enguany, se celebrarà a Riudoms els dies 16 i 17 de març.

 

Durant tot el cap de setmana, les més de 1200 persones que hi participen treballaran la gestió del temps. El lema central per aquests dies és “Tic-tac, TU!”. El centre d’interès girarà al voltant d’una demo d’un vídeojoc.

 

La trobada també comptarà amb una part més formativa. S’han organitzat cinc xerrades formatives que versaran sobre quin ús fem del nostre temps i que dediquem als altres, el que invertim a les xarxes socials, com cuidem el quotidià, si fem intercanvi de temps o al temps accelerat que vivim actualment.

 

Per preparar-se els grups d’adolescents i joves poden participar a la #trocachallenge! S’hauran de gravar, no més d’un minut, i compartir a les xarxes socials un talent.

 

La celebració de la TrocaJove arriba després d’un any excepcional en què es va celebrar VÈRTEX una única trobada que va aplegar més de 4.000 persones a Vilafranca del Penedès.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 233
Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC