EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
21 de Agost de 2019
23/01/2019 09:12h
El MCECC celebrarà la seva AGO anual el dissabte dia 26
Hi són convocats els responsables dels 199 centres d'esplais federats
AGO MCECC2018
AGO MCECC2018

El Moviment de Centres d'Esplai Catalans celebrarà la seva Assemblea General Ordinària (AGO)el proper dissabte dia 26 de gener a l’Espai Amistat de Premià de Mar. L'Assemblea és un dels moments més importants de l'any per al Moviment, un moment per escoltar la veu dels esplais, fer balanç de l'any anterior i encaminar el futur. Hi són convocats els responsables dels centres d'esplai federats, que actualment són 199, ja que cada centre compta amb un vot.


A l'Assemblea, es presentaran i aprovaran, si s'escau, l'acta de l'AGO anterior, la Memòria del MCECC del 2018, el Pla d'Accions per al 2019, l'Informe Econòmic del 2017 i 2018 (tancament i pressupost), i el calendari per al curs 2019, com a temes centrals.


Un dels moments cabdals de l'Assemblea és la renovació del Consell Directiu. En aquesta edició, hi ha dues candidates que es presenten a la reelecció i deu candidats nous a representar els territoris de Barcelona, Sant Feliu, Lleida, Urgell i Tortosa. També es farà el comiat dels membres del Consell Directiu que finalitzen aquesta etapa.

 

Jornada prèvia de responsables


El vespre previ a l'AGO, divendres, tindrà lloc la Jornada de Responsables, adreçada als responsables o equips de responsables dels centres d'esplai del Moviment, així com a aquells monitors/es que tenen algun càrrec dins del centre (responsables pedagògics, consiliaris,...).


Aquesta jornada se celebra a la Casa de la Conreria i consta d'un sopar conjunt, una xerrada formativa, i un ressopó i moment de caliu abans d'anar a dormir per agafar forces per a l'AGO. La xerrada formativa tindrà per títol "L’educació comunitària i l’esplai: podem sumar?" i anirà a càrrec del Joan Cuevas, de la Fundació Jaume Bofill.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 226
El Centre d’Interès desglossa la idea que el voluntariat i l’associacionisme...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC