EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
08 de Juliol de 2020
18/07/2019 10:51h
Normag, un gegant amb discapacitat
La Fundació Aspasim recull aportacions econòmiques fins al 30 de juliol
Normag
Normag

La Fundació Aspasim vol donar a conèixer les discapacitats en l’imaginari col·lectiu català a través de les festes populars. El mes de juny van iniciar una campanya de micromecentatge per recollir fons a través de la plataforma Verkami amb l’objectiu de construir un gegant amb discapacitat intel·lectual, en Normag. La producció del gegant, que es durà a terme durant el mes d’agost, anirà a càrrec de la mestra gegantera Dolors Sans, que ha creat diverses figures del folklore català.

 

En Normag es construirà amb materials ultralleugers i amb un disseny adaptat per tal que persones amb discapacitats físiques i intel·lectuals puguin portar-lo, amb l’objectiu de promoure la creació d’una colla gegantera inclusiva. La Fundació Aspasim i Oratge Associació en seran les dinamitzadores, ambdues entitats especialitzades en l’atenció i inclusió de persones amb diversitat funcional.

 

Com en tota participació de micromecenatge, les persones que decideixin col·laborar amb la causa rebran de l’organització petites recompenses: un clauer elaborat artesanalment al taller ocupacional d’Aspasim, bordar a les faldilles del gegant el nom de l’entitat si aquesta aporta més de 200€, una visita guiada pels projectes de la fundació o un mocador o una samarreta de la colla gegantera.

 

Segons el calendari de les organitzacions està previst que el bateig d’en Normag i l’entrega de recompenses als mecenes es faci el 15 de setembre, dins el marc de les Festes de La Mercè de Barcelona.

 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC