EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
02 de Agost de 2021
08/04/2019 13:10h
En marxa el projecte “Joguines vives”
L’objectiu és donar una segona vida a les joguines de fusta
joguines vives
joguines vives

Espai Ambiental Cooperativa ha posat en marxa el projecte “Joguines vives. Estudi i prova pilot de preparació per a la reutilització de joguines de fusta destinades al rebuig”.

 

El projecte estudiarà i realitzarà una prova pilot centrada en reparar i posar a la venda generalista joguines de fusta, que estiguin trencades o que no estiguin en bon estat i que actualment no es poden posar a la venda ni donar-les a entitats socials. De fet, moltes empreses socials recullen joguines però només reutilitzen les que troben en bon estat rebutjant així les que arriben brutes, deteriorades o les que els falten peces.

 

A més, el projecte també engegarà una campanya comunicativa per sensibilitzar les famílies i el consum responsable de joguines i perquè se sumin a donar continuïtat al projecte. També s’elaborarà una estimació de l’impacte ambiental del que suposaria la reutilització de les joguines i un pla de negoci per comprovar la viabilitat de la venda de joguines de segona mà i la possibilitat d’estendre aquest projecte a altres territoris.

 

La iniciativa compta amb el suport de de l’Agència de Residus de Catalunya, en col·laboració amb L’Hospital de les Joguines, Formació i Treball i la Fundació ENT.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Actualitat
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC