EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
01 de Març de 2021
08/04/2019 13:10h
En marxa el projecte “Joguines vives”
L’objectiu és donar una segona vida a les joguines de fusta
joguines vives
joguines vives

Espai Ambiental Cooperativa ha posat en marxa el projecte “Joguines vives. Estudi i prova pilot de preparació per a la reutilització de joguines de fusta destinades al rebuig”.

 

El projecte estudiarà i realitzarà una prova pilot centrada en reparar i posar a la venda generalista joguines de fusta, que estiguin trencades o que no estiguin en bon estat i que actualment no es poden posar a la venda ni donar-les a entitats socials. De fet, moltes empreses socials recullen joguines però només reutilitzen les que troben en bon estat rebutjant així les que arriben brutes, deteriorades o les que els falten peces.

 

A més, el projecte també engegarà una campanya comunicativa per sensibilitzar les famílies i el consum responsable de joguines i perquè se sumin a donar continuïtat al projecte. També s’elaborarà una estimació de l’impacte ambiental del que suposaria la reutilització de les joguines i un pla de negoci per comprovar la viabilitat de la venda de joguines de segona mà i la possibilitat d’estendre aquest projecte a altres territoris.

 

La iniciativa compta amb el suport de de l’Agència de Residus de Catalunya, en col·laboració amb L’Hospital de les Joguines, Formació i Treball i la Fundació ENT.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 236
Animació de la què? Animació de la fe! En aquest número, diferents...
Especial Preparem un curs excepcional
Actualitat
Estris
27/02/2021
Redacció Estris (@revistaEstris)
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC