EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
04 de Abril de 2020
05/09/2019 09:00h
En marxa “Ethical Time” la plataforma de moda sostenible
S’hi recullen més de 300 marques i botigues de roba ètica a Europa
Ethical Time
Ethical Time

Ethical Time és una plataforma que aglutina més de 300 marques i botigues on l’usuari podrà buscar i comprar roba ètica a Europa. Una iniciativa que neix amb la voluntat d’oferir una alternativa a les grans firmes de moda actuals.

 

D’aquesta manera els consumidors que vulguin adquirir roba elaborada segons criteris de sostenibilitat ecològica i respecte pels drets humans podran fer una cerca sobre l’àmplia oferta de productes i marques que segueixen els seus valors. A més, el portal permetrà localitzar les botigues físiques que ofereixen aquest tipus de productes, filtrar les cerques segons els criteris de fabricació, materials o altres requisits.

 

El creador d’aquesta plataforma és l’Ignasi Eiriz, un jove estudiant de Publicitat i relacions públiques. Per dur a terme aquesta iniciativa Eiriz va engegar una campanya de micromecenatge en què es van recaptar més de 20.000 euros.

 

La plataforma espera poder seguir ampliant el nombre de marques. Per formar part d’Ethical Time cal complir dos requisits: assegurar el treball digne de totes les persones en tota la cadena de subministrament, producció i confecció i treballar amb materials sostenibles o de proximitat.

 

Ethical Time compta amb el suport d’Intermón Oxfam, la Campanya Roba Neta i de totes les associacions de moda sostenible d'Espanya (Associació Moda Sostenible Barcelona, Associació Moda Sostenible Espanya, ​​Associació Moda Sostenible Múrcia i Associació Moda Sostenible Madrid). Té previst agrupar les més de 5.000 marques de moda ètica i sostenible que existeixen a Europa en un termini de dos anys.

 

L’Igansi Eiriz el vam entrevistar en el número 225 de la Revista Estris disponible aquí.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 231
Parlem de com fer del lleure un espai encara més inclusiu amb equips educatius que...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC