EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
06 de Desembre de 2019
06/06/2019 11:40h
En marxa la 15a edició del projecte Acull
Els beneficiaris del programa són joves immigrants majors de 18 anys en situació de vulnerabilitat
Projecte d'acolliment familiar
Projecte d'acolliment familiar

Punt de Referència tornar a iniciar un any més el projecte d’acolliment de jovent d’origen migrant en situació de vulnerabilitat social i sense referents familiars al territori. L’activitat clau és la de captació, selecció i formació de les persones participants: famílies voluntàries i jovent.

 

L’acció consisteix a proporcionar acollida familiar durant un període de 9 mesos a aquests joves, amb l’objectiu d’oferir-los acompanyament quotidià, suport emocional, facilitats millorar el domini del català i el castellà, etc. A més a més, durant tota l’estada es comptarà amb l’acompanyament d’un professional.  

 

Hi haurà una sessió informativa el 12 de juny a les 18h a la seu de l’entitat (Sant Antoni Abad 10, 2n pis, Barcelona). Si voleu inscriure-us, podeu fer la petició a través d’aquest correu electrònic: voluntariat@puntdereferencia.org.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 228
L'educació en el lleure és pionera en la innovació pedagògica....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC