EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
25 de Gener de 2020
17/10/2019 09:00h
En marxa la II Cursa d’Orientació Solidària
Serà el 27 d’octubre a Badalona
II Cursa d'Orientació Solidària
II Cursa d'Orientació Solidària

La Fundació Salut Alta i el Club d’Orientació de Catalunya organitzen la II Cursa d’Orientació Solidària el 27 d’octubre a Badalona.  La cursa està adaptada als perfils de totes les edats ja que són els mateixos participants qui decidiran el recorregut que faran ja sigui com una activitat de passeig o esportiva.

 

Es pot participar en la categoria individual, grupal o familiar i cal fer la inscripció prèvia fins al 20 d’octubre. La inscripció té un cost de 10€.

 

La cursa servirà per aproximar a les persones participants aquesta zona de la ciutat, conèixer la diversitat del barri i col·laborar en projectes de l’entitat destinades a infants, adolescents i famílies.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 229
Filosofem una mica sobre les pressions socials en què es poden trobar sotmesos i sotmese...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC