EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
30 de Maig de 2020
10/04/2019 16:19h
En marxa la segona edició de la beca Carles Capdevila
Enguany es premiarà un projecte compromès amb la cura de les persones
Beques Carles Capdevila
Beques Carles Capdevila

Ja està oberta la convocatòria de la beca Carles Capdevila organitzades pel Diari ARA i la Fundació Bancària La Caixa.  Aquestes, creades en memòria del qui va ser director i fundador del diari, tenen com a objectiu premiar els projectes compromesos amb l’educació i la cura de les persones.

 

Enguany es premiarà un projecte innovador de cura de les persones que tingui com a objectiu millorar l’atenció global del pacient amb problemes de salut tenint en compte l’atenció psicosocial i emocional tant de l’afectat com del seu entorn.

 

Els projectes els poden presentar una institució sanitària, una associació de pacients o familiars, un col·legi professional, una facultat de salut, un centre sanitari o associacions de voluntariat i d'emprenedoria que promoguin iniciatives que tinguin per objectiu la cura de les persones. El projecte a més, ha de tenir, entre altres requisits: vocació de servei públic, ha de revertir en la societat; ha de tenir garantida la viabilitat i continuïtat en el temps; ha de comptar amb avals professionals o ha de prioritzar el treball en xarxa, ha d'estar arrelat a la comunitat.

 

Els treballs es podran presentar fins al 22 d’abril. El projecte guanyador es donarà a conèixer el mes de juny i estarà guardonat amb una dotació econòmica de 20.000€. Totes les bases del concurs les podeu trobar aquí.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC