En marxa les colònies per a infants en situació de vulnerabilitat social

En marxa les colònies per a infants en situació de vulnerabilitat social

Aquest estiu la Fundació Pere Tarrés preveu becar les activitats d’uns 4.500 infants

25.07.19

Temps de lectura: 3 minuts

Ja s’ha posat en marxa les activitats per a infants en situació de vulnerabilitat de la Fundació Pere Tarrés. Gràcies a la campanya solidària “Ajuda’ls a créixer – Cap infant sense colònies” es podran beneficiar més de 1.100 infants.

 

Aquests estaran repartits en 13 torns de colònies per a 650 infants que es realitzaran a la casa de colònies Josep Manyanet (Begues), a la casa de colònies Sant Francesc d’Assís de Mallorca i la resta a la casa de colònies de La Conreria (Maresme). I després 450 infants que podrán participar a casals d’estiu de Barcelona, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Ripollet, Sabadell, Tarragona i Mallorca.

 

En total, aquest any la Fundació Pere Tarrés becarà 4.500 infants gràcies a la campanya Ajuda’ls a créixer de la Fundació Pere Tarrés, un 11% més que l’any anterior. Aquesta campanya compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Tarragona, el Ministerio de Trabajo y Asuntos Sociales a través de la casella del 0,7% d’altres finalitats socials, així com amb els donatius de molts particulars i empreses.

ETIQUETES

Infància vulnerable Colònies Estiu

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: