EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
07 de Abril de 2020
25/07/2019 09:00h
En marxa les colònies per a infants en situació de vulnerabilitat social
Aquest estiu la Fundació Pere Tarrés preveu becar les activitats d’uns 4.500 infants
Fundació Pere Tarrés
Fundació Pere Tarrés

Ja s’ha posat en marxa les activitats per a infants en situació de vulnerabilitat de la Fundació Pere Tarrés. Gràcies a la campanya solidària “Ajuda’ls a créixer – Cap infant sense colònies” es podran beneficiar més de 1.100 infants.

 

Aquests estaran repartits en 13 torns de colònies per a 650 infants que es realitzaran a la casa de colònies Josep Manyanet (Begues), a la casa de colònies Sant Francesc d’Assís de Mallorca i la resta a la casa de colònies de La Conreria (Maresme). I després 450 infants que podrán participar a casals d’estiu de Barcelona, Granollers, L’Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Ripollet, Sabadell, Tarragona i Mallorca.

 

En total, aquest any la Fundació Pere Tarrés becarà 4.500 infants gràcies a la campanya Ajuda’ls a créixer de la Fundació Pere Tarrés, un 11% més que l’any anterior. Aquesta campanya compta amb el suport de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona, la Diputació de Barcelona, la Diputació de Tarragona, el Ministerio de Trabajo y Asuntos Sociales a través de la casella del 0,7% d’altres finalitats socials, així com amb els donatius de molts particulars i empreses.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 231
Parlem de com fer del lleure un espai encara més inclusiu amb equips educatius que...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC