EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
09 de Desembre de 2019
06/07/2018 11:23h
En marxa per la inclusió social
La Transpirenaica Social Solidaria celebra la sisena edició
Foto de Transpirenaica Social Solidaria
Foto de Transpirenaica Social Solidaria

Un any més, l’entitat sense ànim de lucre Transpirenaica Social Solidaria (TSS) ofereix l’oportunitat a 300 joves en situació de vulnerabilitat, de compartir amb altres participants i voluntaris o voluntàries professionals del sector social, l’experiència de caminar a favor de la inclusió social i viure l’adquisició de valors com l’autonomia i la superació personal a la muntanya.

 

La ruta, que es va posar en marxa el 14 de juny i acabarà el 27 de juliol,  ressegueix el GR11, 800 kilòmetres del Pirineu que van des del Cabo de Higer, a l’extrem cantàbric, fins al Cap de Creus, al Mediterrani.

 

A més de l’esforç de la caminada, de la qual els joves poden participar per trams, també tenen l’opció d’assistir a fòrums, conferències, xerrades o altres activitats preparades per entitats i organitzacions col·laboradores. Aquesta edició centra el lema i la temàtica en els Drets Humans, per la commemoració del 70è aniversari de la Declaració Universal de Drets Humans.  

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 228
L'educació en el lleure és pionera en la innovació pedagògica....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC