EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
12 de Desembre de 2018
| Ja som 11221
13/03/2018 09:46h
Es busquen propostes i projectes de bones pràctiques de treball amb joves
Es podran presentar les iniciatives fins al 30 d’abril
Bones pràctiques
Bones pràctiques

La plataforma i projecte de les bones pràctiques ha obert la convocatòria per a la presentació d’activitats, propostes o projectes que poden ser interessants o que ja estiguin en funcionament i siguin susceptibles de ser considerats com a bones pràctiques del treball amb joves.

 

La convocatòria és oberta a tot tipus de professionals, entitats, administracions o empreses que treballen amb o per a joves. Per participar-hi caldrà omplir aquest formulari. Amb tots els projectes que es presentin, es comprovarà que compleixin 5 requisits necessaris per traslladar-los o no al consell avaluador del projecte. A través de 30 criteris, el consell realitza una primera valoració de les propostes i decidirà quines d’elles cal sol·licitar una ampliació de la informació. Posteriorment, la xarxa territorial d’antenes i el consell avaluador decidiran quines són les iniciatives considerades com a bones pràctiques i es transferirà una informació detallada dels projectes a aquesta plataforma.

 

La plataforma i projecte de les bones pràctiques és una iniciativa de l’Associació Catalana de Professionals de les Polítiques de Joventut (AcPpJ). Actualment, la plataforma aglutina fins a 23 propostes a on es reconeix la bona feina feta per diferents i diversos professionals que podeu consultar aquí.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 223
Vivim en una societat que, constantment ens repeteix els beneficis d'una vida saludable. Ta...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC