EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL

22 de Gener de 2020
25/09/2019 16:01h
Es busquen voluntaris per la Fira d’Economia Solidària 2019
La vuitena edició se celebrarà del 25 al 27 d’octubre
voluntariat XES
voluntariat XES

Ja està en marxa la vuitena edició de la Fira d’Economia Solidària 2019 que organitza la Xarxa d'Economia Solidària (XES). Per cobrir totes les necessitats de logística, obren una demanda per persones voluntàries durant l’esdeveniment.

 

Concretament es necessiten persones a les comissions d’organització de: logística, continguts, comunicació, activitats culturals i lúdiques, canvi d'ecosols, gestió de persones i equip d'informació.

 

Les persones que hi vulguin participar caldrà que s’inscriguin. A més la XES ha contractat una pòlissa d’assegurances perquè estiguin cobertes dels riscos que es puguin derivar de la seva activitat i dels danys provocats per terceres persones. A més, un cop acabada la fira, les persones voluntàries rebran un certificat acreditatiu.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 229
Filosofem una mica sobre les pressions socials en què es poden trobar sotmesos i sotmese...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC