EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
03 de Agost de 2021
06/04/2021 16:17h
Especial 50è aniversari per a celebrar el mig segle de vida de la Revista Estris!
Al llarg del 2021, us anirem apropant continguts especials.
La Revista Estris fa 50 anys com a punt de trobada de l'educació en el lleure.
La Revista Estris fa 50 anys com a punt de trobada de l'educació en el lleure.

Aquest 2021, la Revista Estris fa 50 anys com a punt de trobada de l'educació en el lleure. Per això, al llarg de l'any, us anirem apropant continguts especials per a celebrar-ho, agrupats a l'especial 50è aniversari d'estris.cat . De moment, teniu disponibles: 

 

- 50 anys de pel·lícules: El politògeg, periodista i director de la Fundació per la Pau (FundiPau), Jordi Armadans, ha escollit 50 pel·lícules imprescindibles que us anirem presentant en reculls de deu en deu anys bimensualment.

  • Aquí podeu veure el primer. 
  • Aquí podeu veure el segon. 

 

50 anys de llibres: La pedagoga i formadora de cursos de lleure i gestió cultural a la Fundació Pere Tarrés, Maria Elias, ha escollit 50 lectures imprescindibles que us anirem presentant en reculls de deu en deu bimensualment. 

 

- Entrevistes: Recuperem algunes de les entrevistes dels darrers anys i les ampliem amb noves preguntes per saber com han evolucionat les opinions dels i les entrevistades per la nostra publicació. 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Actualitat
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC