EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
20 de Juny de 2021
06/04/2020 16:08h
Èxit de les 'Colònies Confinades' del MCECC aquest cap de setmana
Centenars d'infants, joves, monitors i monitores han seguit tota mena d'activitats online
Aquest cap de setmana, el MCECC ha organitzat unes 'Colònies Confinades'
Aquest cap de setmana, el MCECC ha organitzat unes 'Colònies Confinades'

Aquest cap de setmana, el Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans (MCECC) ha organitzat unes 'Colònies Confinades' a Instagram per a centenars d'infants, joves, monitors i monitores. Tenint en compte la situació actual sorgida arran del Coronavirus, han ofert durant dissabte i diumenge tota mena d'activitats online i han compartit amb tots els participants moments del quotidià que se solen treballar a les Colònies i que cobren especial importància en aquests moments de confinament. 

 

Tot, vehiculat a través d’un Centre d’Interès que pretenia posar en valor principis fonamentals en el món del lleure i que segur poden ajudar la societat en moments com el que vivim actualment. L'objectiu ha estat que infants, joves, monitors i monitores puguin pensar entre tots i totes quina societat volen un cop acabi el confinament i com fer arribar a la resta de ciutadans valors -com la sostenibilitat, la solidaritat o la creativitat- que es conreen des dels Centres d’Esplai.  

 

La iniciativa ha comptat amb la col·laboració dels grups 'Roba Estesa' i 'Xiula', del músic Cesc Freixas, del meteoròleg Tomàs Molina, l'actriu Lloll Bertran i l'humorista Òscar Andreu, que han gravat cançons de bon dia i bona nit i han beneït taula abans dels àpats amb els participants de les colònies virtuals. Els vídeos de les 'Colònies Confinades' del MCECC compten ja amb milers de visualitzacions a Instagram, on famílies i monitors han anat publicant els reptes que els proposaven des del MCECC i interactuant entre ells. 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC