EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
29 de Setembre de 2020
20/11/2018 18:00h
Fundació La Vinya inicia el projecte “Lligams”
El projecte vol afavorir l’envelliment actiu de la població des de l’acompanyament i el vincle
Fundació La Vinya
Fundació La Vinya

La Fundació La Vinya, d’Acció Social, que actua als barris de Bellvitge i Gornal des de fa més de 20 anys acompanyant persones amb realitats diverses posa en marxa el projecte “Lligams”. Aquesta iniciativa té per objectiu promocionar l’autonomia personal entre la gent gran, atendre l’envelliment, la discapacitat i la malaltia amb un acompanyament periòdic per part de voluntaris i voluntàries joves.

 

El projecte va néixer per millorar la qualitat de vida dels majors de 65 anys, reduint el seu estat de soledat, augmentant la seva xarxa i participació social i contribuint a assegurar-los un envelliment actiu i saludable.

 

“Lligams” s’estructura amb un grup de persones voluntàries que visitaran setmanalment i durant una hora el domicili de les persones sol·licitants del servei i per altra banda motivaran i acompanyaran en la realització de tallers participatius organitzats pe la mateixa fundació.

 

Les persones que desitgin participar al projecte, tant per a rebre acompanyament com per a ser voluntàries, han de posar-se en contacte amb la Fundació La Vinya escrivint un correu a adults@fundaciolavinya.org.

 

Lligams

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC