EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
26 de Gener de 2020
22/11/2018 12:01h
Gran concert solidari a l’Hospital de Campanya de Santa Anna
El projecte d’acollida a persones sense llar celebra 2 anys de la seva obertura
Concert Hospital de Campanya
Concert Hospital de Campanya

L’Hospital de Campanya de l’església Santa Anna de Barcelona celebra una Jornada de “Portes obertes” el proper dia 1 de desembre a partir de 12h per commemorar els dos anys des de l’inici de la seva obertura. La iniciativa va néixer  el 17 de gener del 2017 per fer front a la gran onada de fred que va afectar Catalunya, sobretot a les persones que dormien al carrer.

 

 

El projecte consisteix en oferir dins l’església un espai d’acollida, d’escolta, de promoció i d’integració segons les necessitats i la demanda de cada persona usuària. Hospital de Campanya atén i acompanya amb propostes de tot tipus: des d’accions assistencials, com el repartiment de menjar, roba d’abric i espai per descansar, fins a culturals i ocupacionals: taller de jardineria, neteja, celebracions i pregàries. Tot i estar en funcionament gairebé les 24h del dia, l'espai central de l’església continua reservant-se per a l’oració i la celebració litúrgica dels feligresos, així com d’aquells visitants que desitgen conèixer l’antic monestir.

 

 

La Jornada del proper 1 de desembre compta amb l'equip de més de 250 persones voluntàries que treballen al projecte setmana rere setmana i amb un concert solidari “Cantem amb els sense sostre” on hi participaran artistes reconeguts de Catalunya: Marina Rosell, Àngel Llàcer, Manu Guix, David Carabén, entre d’altres. A les dues de la tarda tindrà lloc la inauguració de l’exposició “I tu, ens veus?” i a les 17h hi haurà una xocolatada popular per celebrar, com ja fan habitualment, els aniversaris del mes de novembre de les persones acollides, voluntàries i veïns del barri.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 229
Filosofem una mica sobre les pressions socials en què es poden trobar sotmesos i sotmese...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC