EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
12 de Desembre de 2018
| Ja som 11221
03/01/2018 13:27h
Hommeless Commons, el primer banc d’imatges protagonitzat per persones que han viscut al carrer
La iniciativa d’Arrels Fundació busca denunciar la realitat invisible del sensellarisme
Foto: Arrels Fundació
Foto: Arrels Fundació

Arrels Fundació ha engegat una campanya per denunciar la realitat invisible del sensellarisme i canviar la mirada de la societat vers les persones sense llar. Amb aquest objectiu, ha nascut Homeless Commons. Un magatzem de fotografies protagonitzades per persones que han viscut al carrer i que han cedit la seva imatge per trencar amb els prejudicis que hi ha sobre les persones sense llar.

 

El Manel, el Paco, el Valerio, el Salvador i l’Esteban són algunes de les persones que han viscut al carrer i han cedit la seva imatge per fer possible la campanya. En aquesta primera col·lecció de hommeless Commons hi ha 136 imatges disponibles que reivindiquen el dret al caliu d’una llar i recreen situacions que parlen d’abraçades, regals, sopars entre d’altres.

 

Hommeless Commons és el primer banc d’imatges protagonitzat per persones que han viscut al carrer amb l’objectiu d’il·lustrar projectes personals i donar valor afegit als teus projectes professionals.  Les persones interessades poden comprar la col·lecció completa o una sèrie temàtica d’entre 40 i 54 fotografies. També es pot col·laborar adquirint una imatge única a canvi d’una aportació voluntària per finançar el repte #ningúdormintalcarrer o per empreses, es pot encarregar una sessió fotogràfica a mida.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 223
Vivim en una societat que, constantment ens repeteix els beneficis d'una vida saludable. Ta...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC