EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
02 de Març de 2021
25/01/2021 14:18h
El Homrani escriu una carta a les entitats: "només caminant de la mà serem capaços de sortir-nos-en"
El Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat les insta a "revertir" els efectes de la crisi de la Covid-19.
Twitter: @treballcat
Twitter: @treballcat

El Conseller de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya, Chakir El Homrani, ha publicat al portal 'Xarxanet' una "carta oberta a les entitats" en l'inici -diu- d'un any "ple d’esperança però també ple d’incerteses i dificultats", ja que "l’esclat de la pandèmia ha generat una greu crisi social i econòmica".

 

"En aquest escenari tan complex, on tots i totes haurem de remar en la mateixa direcció, estic convençut que trobarem al capdavant el conjunt de les entitats d’aquest país, compromeses sempre amb el bé comú, mogudes sempre per la solidaritat, l’altruisme i la construcció col·lectiva", assegura, malgrat que lamenta que "totes aquestes afectacions, que impacten directament sobre les entitats i les persones que s’hi vinculen, tenen també un impacte sobre les persones ateses, sobre les destinatàries de l’acció voluntària, sovint persones vulnerables". "Cal revertir aquests efectes. Cal donar-los-hi la volta, superar les dificultats i sortir enfortits d’aquest escenari. Estic convençut que serà així", escriu. 

 

El Homrani lloa la tasca del teixit associatiu català apuntant que "si una cosa heu demostrat al llarg de la història les entitats i totes les persones que participeu del món associatiu és la vostra capacitat per superar les dificultats, la vostra resiliència". I, per acabar, posa el Govern a disposició del tercer sector: "estic completament convençut que els valors que inspiren la vostra acció dia rere dia (el compromís, l’afany de transformació social, la solidaritat, la construcció col·lectiva i tants altres) us fan més forts i resilients, i que aquesta actitud davant les dificultats, aquesta fortalesa que ens demostreu cada dia amb la vostra capacitat de mobilització, farà que superem la situació. [...] Només caminant de la mà, tercer sector i Govern, serem capaços de sortir-nos-en col·lectivament", conclou. 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 236
Animació de la què? Animació de la fe! En aquest número, diferents...
Especial Preparem un curs excepcional
Actualitat
Estris
27/02/2021
Redacció Estris (@revistaEstris)
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC