EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
14 de Juliol de 2020
22/02/2019 08:05h
III edició de Comun_ESS
Serà el 15, 16 i 17 de març a Barcelona
Que parlin de nosaltres
Que parlin de nosaltres

Arriba la tercera edició del congrés de comunicació i economia solidària, Comun_ESS. Sota el lema “Que parlin de nosaltres”, el congrés vol ser un punt de trobada per reflexionar i construir un paradigma comunicatiu que reculli i mostri els valors de l’economia social i solidària.

 

Per als dies 15, 16 i 17 de març, s’han organitzat diferents activitats formatives, conferències, taules rodones i tallers pràctics per buscar noves eines i recursos que permetin elaborar una comunicació a favor de la transformació social.

 

El congrés, organitzat per la Xarxa d’Economia Solidària (XES) i per REAS – Red de Redes, se celebrarà a la Lleialtat Santsenca de Barcelona. Cal inscripció prèvia a través d’aquest formulari en línia fins a l’11 de març. També podeu consultar el programa complet.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 233
Coneixem una de les activitats estrella de l’educació en el lleure, els campaments...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC