Inicia la 26a edició del FICMA

Inicia la 26a edició del FICMA

La programació inclou 100 projectes amb l’activisme ambiental com a protagonista

06.11.19

Temps de lectura: 3 minuts

Del 6 al 14 de novembre se celebra el Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient de Barcelona sota el nom de SUNCINE (“el cinema del sol”). La programació de la proposta inclou estrenes mundials, europeus i espanyols entre les quals destaca “Sea of Shadows”, produïda per Leonardo DiCaprio, “Santuary”, dirigida per Álvaro Longoria i protagonitzada per Javier Bardem i “Defend, Conserve, Protect”, narrada per Dan Aykroyd, que serà el responsable d’inaugurar el Festival.

El Festival, a través de les pel·lícules, destaca la posició protagonista dels i les joves, compreses com a agents clau de la societat per a posar les bases de sostenibilitat, pau i humanitat per a un futur digne per a qualsevol ésser humà. Els 100 projectes que hi participen, classificats en diverses seccions i destinats a tot tipus de públic, comptaran amb activitats transversals (tallers, conferències, xerrades...) que afavoreixin l’oportunitat de reunió, aprenentatge i inspiració que suggereix l’esdeveniment.

Alguns dels llocs on s’emetran les obres seleccionades són: l’Institut Français de Barcelona, el CosmoCaixa, la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Pompeu Fabra (UPF), el Museu de les Aigües de Barcelona, Cinemes Girona, entre d’altres. Si voleu veure la programació completa podeu descarregar-vos aquest PDF.

 

ETIQUETES

Medi ambient

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: