EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
29 de Febrer de 2020
06/11/2019 11:23h
Inicia la 26a edició del FICMA
La programació inclou 100 projectes amb l’activisme ambiental com a protagonista
FICMA
FICMA

Del 6 al 14 de novembre se celebra el Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient de Barcelona sota el nom de SUNCINE (“el cinema del sol”). La programació de la proposta inclou estrenes mundials, europeus i espanyols entre les quals destaca “Sea of Shadows”, produïda per Leonardo DiCaprio, “Santuary”, dirigida per Álvaro Longoria i protagonitzada per Javier Bardem i “Defend, Conserve, Protect”, narrada per Dan Aykroyd, que serà el responsable d’inaugurar el Festival.

 

El Festival, a través de les pel·lícules, destaca la posició protagonista dels i les joves, compreses com a agents clau de la societat per a posar les bases de sostenibilitat, pau i humanitat per a un futur digne per a qualsevol ésser humà. Els 100 projectes que hi participen, classificats en diverses seccions i destinats a tot tipus de públic, comptaran amb activitats transversals (tallers, conferències, xerrades...) que afavoreixin l’oportunitat de reunió, aprenentatge i inspiració que suggereix l’esdeveniment.

 

Alguns dels llocs on s’emetran les obres seleccionades són: l’Institut Français de Barcelona, el CosmoCaixa, la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Pompeu Fabra (UPF), el Museu de les Aigües de Barcelona, Cinemes Girona, entre d’altres. Si voleu veure la programació completa podeu descarregar-vos aquest PDF.

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 230
Al llarg d’un recull d’articles del Grup de Treball en Noviolè...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC