Intercanvi de treballs, experiències i reivindicacions entre joves a la XXII Trobada Triangle Jove

Intercanvi de treballs, experiències i reivindicacions entre joves a la XXII Trobada Triangle Jove

Del 12 al 18 d'octubre, se celebra via online arran de la situació derivada de la covid-19

13.10.20

Temps de lectura: 3 minuts

Del 12 al 18 d'octubre, sota el lema 'Posem la vida al centre. Desprecaritzem-la", se celebra (via online, arran de la situació derivada de la covid-19) la XXII Trobada Triangle Jove. Com cada any, la Fundació Triangle Jove organitza la seva trobada anual destinada als representants de les entitats que formen part del Consell de la Joventut de les Illes Balears, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i el Consell Valencià de la Joventut.  

Es tracta d'una trobada concebuda com un espai de formació, debat i coneixement mutu que té, com a objectiu final, millorar la qualitat de l’associacionisme i potenciar la participació dels i les joves, així com oferir a les entitats membre dels tres consells la possibilitat de trobar espais de trobada i intercanvi de treballs, experiències i reivindicacions comunes. "La precarietat és l'única forma de viure que hem conegut moltes joves i comporta diverses problemàtiques: inestabilitat, falta d'ingressos, idealització de models de vida precaris o culpabilització, entre d'altres. És per això que l'objectiu d'aquesta trobada és analitzar el jo com a agent social i les nostres relacions com a col·lectivitat per a construir alternatives i respostes a aquest model precari generalitzat que passen per l'ecofeminisme, les cures i la consciència global", expliquen els organitzadors de la trobada.   

Durant la setmana, estan programades diverses formacions i activitats entre les quals hi haurà un debat amb sindicats juvenils (dinamitzat per un youtuber), formacions sobre cures, precarietat, ecofeminisme, consciència global, etc. A més, hi haurà tallers sobre consciència corporal i ioga.

ETIQUETES

Joves Gènere Medi ambient Justícia global

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: