EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
27 de Octubre de 2020
13/10/2020 12:39h
Intercanvi de treballs, experiències i reivindicacions entre joves a la XXII Trobada Triangle Jove
Del 12 al 18 d'octubre, se celebra via online arran de la situació derivada de la covid-19
 Durant la setmana, estan programades diverses formacions i activitats
Durant la setmana, estan programades diverses formacions i activitats

Del 12 al 18 d'octubre, sota el lema 'Posem la vida al centre. Desprecaritzem-la", se celebra (via online, arran de la situació derivada de la covid-19) la XXII Trobada Triangle Jove. Com cada any, la Fundació Triangle Jove organitza la seva trobada anual destinada als representants de les entitats que formen part del Consell de la Joventut de les Illes Balears, el Consell Nacional de la Joventut de Catalunya i el Consell Valencià de la Joventut. 

 

 

Es tracta d'una trobada concebuda com un espai de formació, debat i coneixement mutu que té, com a objectiu final, millorar la qualitat de l’associacionisme i potenciar la participació dels i les joves, així com oferir a les entitats membre dels tres consells la possibilitat de trobar espais de trobada i intercanvi de treballs, experiències i reivindicacions comunes. "La precarietat és l'única forma de viure que hem conegut moltes joves i comporta diverses problemàtiques: inestabilitat, falta d'ingressos, idealització de models de vida precaris o culpabilització, entre d'altres. És per això que l'objectiu d'aquesta trobada és analitzar el jo com a agent social i les nostres relacions com a col·lectivitat per a construir alternatives i respostes a aquest model precari generalitzat que passen per l'ecofeminisme, les cures i la consciència global", expliquen els organitzadors de la trobada.  

 

Durant la setmana, estan programades diverses formacions i activitats entre les quals hi haurà un debat amb sindicats juvenils (dinamitzat per un youtuber), formacions sobre cures, precarietat, ecofeminisme, consciència global, etc. A més, hi haurà tallers sobre consciència corporal i ioga.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 234
Avui dia, les noves tecnologies estan presents en tots els àmbits de la vida dels i les...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC