EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
12 de Desembre de 2018
| Ja som 11221
03/04/2018 17:21h
Ja està disponible l’edició de 2018 de la guia “Anem preparats”
Elaborada per la DG Joventut, ofereix consells i recomanacions en l’àmbit del lleure
Anem preparats 2018
Anem preparats 2018

La Direcció General de Joventut ha actualitzat la publicació digital “Anem Preparats”. Una guia que té com a objectiu oferir consells i recomanacions adreçades a les entitats d’educació en el lleure catalanes a l’hora de preparar les seves activitats. Amb aquesta guia es vol garantir que les activitats d’educació en el lleure tinguin un bon nivell qualitatiu i es facin en condicions de seguretat i integritat física per als participants i amb respecte cap al medi natural.

 

Les recomanacions de la publicació, adaptades al nou Decret d’Educació en el Lleure, es divideixen per temàtiques com: activitats en el medi natural, salut, prevenció i seguretat, prevenció del maltractament, normativa o telèfons i adreces d’interès.

 

Des de Joventut s’assenyala que el contingut de l’“Anem preparats” no pot substituir mai les orientacions en matèria de salut i de seguretat provinents de les persones degudament acreditades ni dels professionals, així com tampoc es pot considerar un text normatiu.

 

En cas que es produeixi una emergència, s’ha de fer sempre cas de les indicacions dels agents rurals, dels mossos d’esquadra, dels agents de protecció civil, del personal sanitari, dels bombers o de qualsevol altre agent de l’autoritat.

 

 

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 223
Vivim en una societat que, constantment ens repeteix els beneficis d'una vida saludable. Ta...
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC