EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
19 de Juny de 2021
06/05/2020 12:54h
La JCI llença una marató formativa que vol preparar els joves per a un "món canviant"
La Jornada de formació gratuïta i online se celebrarà el dissabte 9 de maig
Cartell de la marató formativa sota el títol "Joves: preparem-nos per a un món canviant"
Cartell de la marató formativa sota el títol "Joves: preparem-nos per a un món canviant"

La Jove Cambra Internacional (JCI) ha preparat una marató formativa sota el títol "Joves: preparem-nos per a un món canviant" que ha volgut posar a disposició de totes les entitats de la Federació d'Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes (FOCIR).

 

La Jornada de formació gratuïta i online se celebrarà el dissabte 9 de maig, de 10h a 14 h, i l'objectiu serà reflexionar i formar sobre els canvis que hi ha constantment dins la societat. Hi haurà tres mòduls que tractaran la reinvenció en temps de crisi, les competències i habilitats pel món que ha de venir i Curriculum vitae i talent. Tot això anirà acompanyat de diverses converses a càrrec de l’economista Santiago Niño-Becerra, l’empresari Emili Duró, el Catedràtic de Física teòrica Ignacio Latorre, la Presidenta del Scientist Data Forum, Laura Diaz, la jurista Andrea Mendiola i el President del Consell Nacional de Joventut de Catalunya i membre de Friday For Future, Guille Chirino. 

 

Així, a través d’entrevistes a persones que estan liderant el canvi, píndoles formatives i experiències personals, aquesta edició de la Marató JCI permetrà adquirir coneixements i noves habilitats per a aquest món canviant. L'obertura anirà a càrrec d'Anna Frixach, Presidenta de la Jove Cambra Internacional​,  i el president de la Generalitat, Quim Torra. Tot es podrà seguir a través de les xarxes socials de l’entitat i també la seva web.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 238
L’ADN del lleure implica posar sempre al centre els infants i joves que acompanyem. Tant...
Especial Preparem un curs excepcional
Actualitat
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC