EL PUNT DE TROBADA DEL LLEURE EDUCATIU I L'ACCIÓ SOCIAL
30 de Maig de 2020
10/05/2019 09:00h
#JoHoCanvioTot, una sèrie documental de Solidaritat Sant Joan de Déu
Narra l’experiència de 7 joves en diferents realitats socials
Sèrie documental #JoHoCanvioTot
Sèrie documental #JoHoCanvioTot

Solidaritat Sant Joan de Déu presenta #JoHoCanvioTot, una nova sèrie documental a Youtube que narra les experiències de 7 joves amb la salut mental, el sensellarisme, les malalties degeneratives, les malalties de transmissió sexual, les migracions i la diabetis.

 

L’objectiu de la creació de la sèrie és sensibilitzar sobre aquestes realitats per tal de provocar la reflexió de la ciutadania i promoure un canvi d’actitud i valors que ens portin cap a una societat més justa i inclusiva.

 

La sèrie documental forma part del projecte "Batecs", un projecte que busca la reflexió i sensibilització de la ciutadania en tot un seguit de situacions de vulnerabilitat i risc d’exclusió social.

 

En paral·lel s’ha llançat la nova web batecs.org que se centra en difondre contingut sobre justícia social, implicació ciutadana, trencant prejudicis i humanitzant la salut.

 

Que és solidaritat Sant Joan de Déu?

És una entitat religiosa sense ànim de lucre que acull, acompanya i es compromet amb les persones més desafavorides. Des de la seva fundació fa més de 500 anys, compta amb 400 centres en 55 països diferents per atendre a persones en risc d’exclusió social i en un alt nivell de vulnerabilitat.

COMPARTEIX
COMENTA
* Camps obligatoris
Estris.cat us anima a comentar els articles publicats alhora que us demana de fer-ho amb ànim constructiu i des del sentit comú, per la qual cosa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que continguin insults i/o difamacions. La publicació dels comentaris no serà automàtica sinó posterior a la seva validació, i aquests reflectiran en tot cas l'opinió dels lectors i no de la publicació. El sistema emmagatzemarà els comentaris junt amb la vostra direcció IP
REVISTA ESTRIS NÚMERO 232
Parlem de com encarar l’emergència climàtica des del món del lleure....
Segueix-nos
Editat per: Fundació Pere Tarrés
En conveni amb: Ministerio de Sanidad, Servicios sociales e Igualdad Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona
Amb la col·laboració de: APPEC