El MCECC organitza una jornada perquè els Centres d'Esplai reflexionin sobre el consum responsable

El MCECC organitza una jornada perquè els Centres d'Esplai reflexionin sobre el consum responsable

Comptarà amb una xerrada i tres tallers, el proper 6 de novembre

22.10.20

Temps de lectura: 3 minuts

El 6 de novembre, de 19h. a 21h., el Moviment de Centres d'Esplai Cristians Catalans (concretament, el seu Àmbit d’Educació per la Justícia Global en el marc del treball de l'any al voltant del consum responsable) celebrarà una jornada sota el títol de 'Mirem més enllà' amb l'objectiu que els Centres d'Esplai federats al Moviment reflexionin i es qüestionin sobre com són el consum i la gestió de residus que fan. 

La jornada se celebrarà al Centre d’esplai l’Estel de Barcelona (Parròquia Sant Tomàs d’Aquino) i comptarà amb una xerrada per explicar "on cal posar el focus i què hem de tenir en compte per avançar en el camí del consum responsable i entendre que l’acte de consumir no només respon a la necessitat de satisfer una necessitat sinó que implica un seguit de processos econòmics, mediambientals i socials que sovint no coneixem". Degut a la situació sorgida arran de la covid-19, el MCECC assegura que se seguiran estrictament els protocols de seguretat i, si així ho requereixen les autoritats pertinents, la jornada passarà a celebrar-se per via telemàtica.   

L'acte seguirà amb tres tallers per debatre i donar nous recursos per continuar aprofundint en les diverses temàtiques: Aigua i Energia; Mobilitat, Allotjament i Economia i Producció, Consum i Residus. Per a participar, els Centres d'Esplai del MCECC han de fer una inscripció prèvia 24 hores abans de la jornada. 

ETIQUETES

Medi ambient Esplai

Editat per:

En conveni amb:

Amb la col·laboració de: